KiwiSun tippek, hogy könnyebben rád találjon az igazi

KiwiSun tippek, hogy könnyebben rád találjon az igazi

 

 

Régóta vágysz arra, hogy megtaláld az igazit, de eddig még sikertelenül?

Ne csüggedj! Adunk néhány KiwiSun tippet, amik segíthetnek abban, hogy előrelendítsd a szerelmi életed.

 

A sikertelenség mögött megbúvó okok

 Sokszor mi az egyik alaptényező, ami a kudarcok mögött áll?

 

Az önbizalomhiány!

 Ha nem teszel nap mint nap azért, hogy építsd az önbizalmad, növeld az önbecsülésed, helyette inkább folyton csak visszahúzódsz mindentől és mindenkitől, akkor bizony tényleg sokkal nehezebb rábukkanni az igazira. Főleg akkor, ha látszik rajtad, hogy te magad sem ismered el a szépségedet, a vonzerődet és a képességeidet.

 

Kire figyelnek fel jobban?

 Gondolj csak bele, kire figyelnek jobban: arra, aki kihúzott vállakkal, magabiztosan vonul végig az úton, mer mosolyogni, és keresi a lehetőségeket? Vagy arra, aki összehúzza magát, próbál minél jobban láthatatlanná válni, lógatja az orrát, és inkább elmenekül minden kihívástól?

 Jól gondolod, ha az első opciót választottad. Na de mégis mit kell tenned azért, hogy napról napra egy kicsit mindig javuljon az önbecsülésed?

 

Figyelj a tested és a lelked jelzéseire!

Úgy érzed, túl sok egészségtelen ételt eszel, és keveset mozogsz? Kezdj el apránként beiktatni némi változást. Ma egy kicsit kevesebb csokit egyél, és menj el például sétálni a szabadba.

Apránként kezdve egyre jobban fog menni, és az önbizalmad is fokozatosan nőni fog. De vigyázz! Ne tedd hozzá, hogy majd jól érzed magad, ha vékony leszel. Sok vékony embernek sincs túl nagy önbizalma. Nem ezen múlik. De ha napról napra olyan kihívásokat teszel magad elé, amelyeket képes vagy teljesíteni, akkor ez meg fogja hozni a kívánt eredményt!

 

Figyelj az öltözködésre!

Nem érzed jól magad a ruháidban, ám hordod őket, mert már megszoktad?

Most nem arra akarunk biztatni, hogy kezdj el azonnal kivágott felsőkben járni és tűsarkúban tipegni. Ezzel sincs semmi baj, de ha ez nem te vagy, akkor ne tedd. Keress olyan ruhadarabokat, amik tetszenek, csinosak, és úgy gondolod, hogy jól éreznéd magad bennük, ha félretennél minden negatív hangocskát a fejedben.

 

Önfejlesztő tréningek, videók, könyvek

Számos önfejlesztő anyag megtalálható az interneten, sokszor nehéz kiszűrni, hogy melyik a nekünk való. Ám ha keresgélsz, biztosan találsz olyat, ami valóban segít.

 

Írj egy listát az ideális partnerről!

Ez nem azt jelenti, hogy skatulyázd be, és szemellenzővel csak azt keresd, akiben 10-ből 10 tulajdonság megvan. Azt viszont igen, hogy írd össze, milyen az az ember, akit el tudsz képzelni magad mellett. Ki tudja, lehet hogy tényleg bevonzod, de ha mégsem, legalább tisztában leszel azzal, milyen partnert keresel.

 

Énidő beiktatása

Szánj időt magadra, arra, hogy lazulj, pihenj, és kapcsold ki az állandó kattogást a fejedben. Ilyenkor beiktathatsz egy kis wellnesst, akár kint, akár otthon, hogy kívül-belül szépítkezhess.

 

Szolizz a KiwiSun bioszoláriumban!

 Az énidőhöz is szorosan kapcsolódik a nálunk eltöltött idő, ugyanis a szolárium segít:

 

A lágy zene, a zöld fény és a kellemes meleg egyvelege ilyenkor, a sötét és hideg hónapokban még nagyobb élményt tud okozni.

 Ráadásul ragyogó, karibi barna bőrszínt varázsolhatsz magadnak, mely

 

 

Tegyél meg minden nap egy lépést az önbizalmad fokozásáért és a jobb közérzetért, hogy felfigyeljenek rád a körülötted lévők! És persze gyere szolizni a KiwiSun szoláriumba!

 

>>Tovább a KiwiSun szalonokhoz

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION