KiwiSun tippek és trükkök a tökéletes bőr eléréséhez

KiwiSun tippek és trükkök a tökéletes bőr eléréséhez

 

 

Szereted a bőröd? Akkor vigyázz rá!

A bőröd a legfontosabb és leglátványosabb ékszered. Nincs olyan ruha, amely felérne egy természetesen szép, barna bőr szépségével. A ruha csupán kiegészíti, feldobja és hangsúlyozza bőrünk egyediségét. Sokan viszont nagyon keveset foglalkoznak testük ezen részével. Valahogy megfeledkezünk róla, hiszen olyan alapvető, hogy a bőrünk egyszerűen mindig ott van velünk, véd minket, és szép. De mi történik akkor, ha sérülés éri, vagy elkezdünk ráncosodni, esetleg megjelennek pattanások, kiütések, ekcéma vagy egyéb problémák? Ne várd meg, amíg a bőröd ennyire kiszolgáltatottá válik! Becsüld meg, és figyelj oda éppúgy rá, mint ahogy minden nap odafigyelsz a megfelelő szemceruza használatára. No de mégis hogyan legyen mindig szép a bőröd? Íme néhány szuper tipp.

Használj hidratáló krémet!

Bizony a bőr és a szervezeted vízháztartása nagymértékben függ attól is, hogy mennyi folyadékot fogyasztasz. A cukros üdítőkkel viszont nem jársz jól, ezért azt tanácsoljuk, hogy fogyassz sok vizet vagy citromos vizet. Napi 2,5-3 liter lenne a minimum, nyári időszakban akár mehet a 4 liter is. Minél több vizet fogyasztasz, annál könnyebben tudja magát hidratálni a szervezeted, és ezáltal a bőröd is.

Sminkelj bátran, de a nap végén mosd le alaposan!

A sminkek között is létezik már olyan, amely extra bőrbarát, és bőrhidratáló krém formájában kenhető fel az arcodra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene tőle megszabadulnod a nap végeztével. Ha ugyanis nem mosod le a sminket, akkor az esti alvás során a bőröd apró, mikroszkopikus lyukacskáiba beissza magát a felhalmozódott smink, és eltömíti a pórusokat. Az eltömődött pórusok pedig szépen begyulladnak, így keletkezhetnek a pattanások, az ekcéma és egyéb bőrirritációk.

A szolárium biztonságos használata, avagy a tökéletes barna bőr titka

A csodálatosan természetes és sima barna bőr elérése egyáltalán nem megugorhatatlan feladat. A lényeg abban van, hogy biztonságos és jó minőségű szoláriumot válassz. Illetve ne feledkezz meg a szolizáshoz ajánlott krémek használatáról se. A KiwiSun gépeinek használata biztonságos – és ne csak a folyamatosan végzett fertőtlenítésre gondolj –, emellett csodálatos barnulást is eredményeznek. Ezeken kívül pedig saját fejlesztésű krémjeinkkel tesszük feledhetetlenné a szolizás élményét.

KiwiSun hidratáló kozmetikumok

Ahogy már említettük, bőrünk a legfontosabb ékszerünk, ezért nagyon kíméletesen kell bánnunk vele. A KiwiSun szoláriumozáshoz való, barnulást elősegítő és bőrvédő kozmetikumai tökéletes megoldást nyújtanak bőröd védelmére. A különböző krémek – kiváló hatásuk mellett – különböző illatanyagokkal rendelkeznek, melyek a szépséges és egyenletes barna bőr elérésén felül segíthetnek neked ellazulni és harmóniába kerülni önmagaddal. Ismerkedj meg részletesebben a KiwiSun kozmetikumokkal, és hagyd magad elmerülni a teljes nyugalom és szépség tengerében!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION