KiwiSun tippek az igazán romantikus Valentin-napért

KiwiSun tippek az igazán romantikus Valentin-napért

 

Már a KiwiSun szalonokban is egyre jobban érezni a közelgő Valentin-napot.

Költöztesd Te is a szívedbe, és készülj fel időben, hogy kedvesed azt a törődést és meglepetést kapja, amelyet megérdemel a szerelem ünnepén.

 

Nem tudod, mit találj ki, amivel biztosan örömet okozol életed párjának?

Íme néhány tipp, amit bevethetsz, vagy ami tovább inspirálhat, hogy tökéletes legyen a nap.

 

Jelszó: Csakis kettesben

Mikor volt olyan, hogy kettesben töltöttetek egy kis időt, amit tényleg egymásra szántatok? Hiába most volt karácsony, az is legtöbbször a családlátogatásról szól. Ez a nap, vagy akár hétvége, szóljon csak rólatok.

 

Közös vacsora egy színvonalas étteremben

Válassz ki egy hangulatos, romantikus éttermet, és vidd el oda a kedvesedet. Beszélgessetek, igyatok meg 1-2 pohár kiváló bort és élvezzétek egymás társaságát. Utána sétáljatok egyet a kivilágított utcákon, és szorosan bújjatok össze, ha túlságosan hideg van.

Ennek egy másik változata lehet, ha főzöl egy meglepetés vacsorát, és azzal leped meg a kedvesed. Szerintünk mindkettő telitalálat tud lenni, főleg akkor, ha már jól ismered az ízlését.

 

Romantikus wellnesshétvége

Ha van rá lehetőség, menjetek el egy fürdőbe, ahol hátrahagyhattok minden munkát, problémát, és átadhatjátok magatokat egymásnak. Rengeteg kiváló helyszínt találhatsz nemcsak a wellnessre, az ismeretlen, hangulatos éttermek, utcák és a kellemes légkör is segít, hogy átadjátok magatokat a romantikának.

 

KiwiSun ajándékkártya a tökéletes lezárásért

Szeretnéd, ha a kedvesed egy tökéletes este után végképp elolvadna a karjaidban? Akkor lepd meg KiwiSun ajándékkártyával! Válaszd a Valentin-napi dizájnt, és varázsold igazán különlegessé a szerelem világnapját!

 

Ráadásul most kedvezménnyel

A Valentin-napi akciónk 2022. 02. 05-től 2022. 02. 14-ig tart a KiwiSun hálózatban, és a szolibérleteket rendkívüli árkedvezménnyel fogjuk kínálni a fenti időszakban.

A 60, a 90 és a 120 perces bérletek kaphatóak majd kedvezményes áron, illetve ilyen bérletekkel lehet feltölteni a SZERELMEMNEK feliratú KiwiSun ajándékkártyákat.

 

Látogass el weboldalunkra, és tekintsd meg, milyen kártyával lepheted majd meg kedvesed a szerelem világnapján!

 

>> Tovább az ajándékkártyákhoz!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION