Kirándulj a KiwiSunnal Afrika világába!

Kirándulj a KiwiSunnal Afrika világába!

 

 

Párduc, oroszlán, gorilla… Makákó! Ismerősen hangzik, nem igaz? Ha jártál már Afrikának valamely részén, akkor a dal visszhangjának hatására, ami most a fejedben keletkezett, biztosan érzed már bőrödön a perzselő nap melegét, a forró levegő kissé bódító illatát. Ha pedig még nem jártál ilyen tájon, vagy egyszerűen csak kedved lenne kalandozni egyet Afrika világában, akkor tarts velünk. A KiwiSun afrikai járata pillanatokon belül indul.

Az afrikai levegő más, mint a többi

Afrikában elképesztően meleg van. Köztudottan a legforróbb kontinensként szokták emlegetni. Területének 95%-a a trópusi övezetben elhelyezkedve – a magas napállás révén – a legtöbb melegmennyiséget élvezi. Különleges kultúrája és állatvilága mellett ezért is szeretik oly nagyon a turisták a híres afrikai paradicsomot. Egy különleges szafaritúra, az afrikai asszonyok által készített ételek, eddig csupán állatkertben látott igazi vadállatok megfigyelése és az afrikai napsütés mámorító hatása. Mindezek a tényezők teszik felejthetetlenné az Afrikába látogatók nyaralását.

Éld át ezt az életérzést itt és most!

Emlékszel azokra a napokra, amikor az időjárás-jelentések azzal voltak folyamatosan elfoglalva, hogy hamarosan Magyarországra érkezik az afrikai meleg levegő? Hol is van az már? Jelenleg már annak is örülünk, ha egy kis napfényt látunk a szürke felhők szaggatott vonalai között. Az igazság az, hogy ezek az időjárási körülmények bizony a hangulatunkat és a testünket is kikezdik. Fáradékonyabbak, ingerültebbek vagyunk, és bőrünk is energiáért, fényért kiált. Ne hagyd, hogy elkedvtelenítsen téged is a kinti szürkeség! Szívd magadba az afrikai levegőt, éld át a barnulás élményét! Hogyan is?

Az afrikai világ egyetlen tubusban

Milyen szuper dolog lenne, ha az afrikai hangulatot, az ottani illatokat és a kontinensen uralkodó melegséget, napsütést beletehetnénk egy kis tubusba, és amikor kedvünk szottyan, csak elővennénk, és magunkra kennénk belőle egy kis kanálnyi adagot! A KiwiSunnak támadt egy ötlete, és mindezt megvalósíthatóvá tette a számodra.

Ismerkedj meg a KiwiSun által kifejlesztett Black Safari gyorsbarnító krém hatásaival!

Ez a krém többféle aktív barnító összetevőt tartalmaz, amellyel könnyedén elérheted a bőrtípusodnak megfelelő maximális színmélységet. A gyors barnulás elérése érdekében nem szükséges heteket várnod az eredményre. A Black Safari egy 200X bronzer hatású krém, amely színesztétikai (barnulás segítő) hatása mellett egyben sejtregeneráló és gazdag bőrvédő összetevőket is tartalmaz. Érezd át Afrika melegségét és hangulatát úgy, hogy szolizás után a bőröd sima, bársonyos tapintású és kellemes illatú lesz! Mit szólsz? Készen állsz, hogy elcsábítsunk Afrika világába? A Black Safarival ez bármikor megoldható! Ismerkedj meg részletesebben a KiwiSun által fejlesztett krémek világával! Köztük megtalálod a Black Safarit is!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION