Karantén utáni kikapcsolódás és barnulás a KiwiSunnál

Karantén utáni kikapcsolódás és barnulás a KiwiSunnál

 

 

Két hónap bezártság, és már éppen kezdtél hozzászokni az új életformához, igaz? A kicsit lassabb folyású napok, a könnyedebb délutánok után következő esti kanapé-borozgatás, az egyformán múló nappalok és a teljesen hangtalan, pezsgés nélküli éjszakák... Lelassultál, elengedted magad, de az a fullasztó és kaparó érzés mégis ott maradt veled. Mikor lesz ennek vége? Hogy lehet az, hogy a kényszerű otthonlét édessége mégis gyomorideggel teli lett, és a kötelező begubózás, amire gyakran vágytál azelőtt, mára már egy némán fojtogató, lassú gyilkossá vált? Na de elég legyen most már az önsajnálatból, tárd ki a lelked, és merülj el újra a világban! Igen, ez már részben egy másfajta világ. De a cél továbbra is ugyanaz maradt minden ember számára. Boldogság, szeretet, szépség, pozitív lelki töltet. Mindezzel újra vár téged a KiwiSun! És igen! Mi is kicsit másképp! Hogy ez mit jelent? Máris megtudhatod!

Nyitás – KiwiSun a higiénia jegyében

Most még sokkal jobban odafigyelünk az eddig is fókuszban tartott higiéniára és tisztaságra. Munkatársaink a szalonok vendégtereinek fertőtlenítését folyamatosan végzik, a recepción pedig a megbízható minőségű alkoholos kézfertőtlenítőnket korlátlanul használhatod. Természetesen a szoláriumgépek és a kabinpadlók is minden használat előtt és után fertőtlenítésre kerülnek, és ami a legfontosabb, az álló szoláriumgépeinkben a testfelületérintés-mentes szolizás, barnulás élményét is kipróbálhatod. Ebben az esetben ugyanis csupán a kezed és a talpad érintkezik a berendezéssel, amelynek minden apró szegletét megfelelően megtisztítjuk, mielőtt használnád.

Fokozott elővigyázatosság akkor is, ha fekve szeretsz szolizni

Ha a vírus miatt kialakult benned egyfajta tartózkodás és félelem a különböző tárgyak és berendezések érintésével kapcsolatban, és a szolizást el sem tudod képzelni álló helyzetben, akkor számodra is van tökéletes megoldásunk! Ugyanis minden szalonunkban van olyan, arra kijelölt fekvő szoligép, amelyhez biztosítunk egy egyszer használatos, 1 méter széles higiéniai fóliát. Ez a fólia a plexi fekvő részére helyezhető, ezáltal teljesen elkerülhetővé válik a szoláriumgép fekvőfelületével való közvetlen érintkezés. Lényeges, hogy a fólia használata nem befolyásolja a barnulási folyamatot, úgyhogy emiatt sem kell aggódnod.

Túl a megváltozott körülményeken

A lényeg mégis ugyanaz maradt. A nagy karantén ideje alatt beköszöntött tavasz nemsokára tomboló nyári hőségbe fordul. Hamarosan újra beindul a nyári kiülések, a felhőtlen baráti beszélgetések, a csobbanások és a harmatos éjjeli séták ideje. Indulhat a nagy bikinibeszerző körút és egy közeli vízpart. Ugye milyen jól hangzik?

Készülj fel a nyári időszakra, és élvezd az élet minden apró pillanatát!

Ne hagyj ki egy percet se, a lehetőségek most is az orrod előtt csücsülnek. A csodálatos barnaság és a könnyed, mégis biztonságos kikapcsolódás most is vár téged a KiwiSun szalonokban. Engedd el a bezártság ideje alatt felgyülemlett frusztrációt, és lépj be újra a harmónia világába! Újra nyitott kapukkal várunk Téged sok szeretettel, a hét minden napján! www.kiwisun.hu

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION