Így dobd fel a nyár utolsó heteit

Így dobd fel a nyár utolsó heteit

 

 

Nos igen, akármilyen hihetetlen, lassan elérkezünk hivatalosan a nyári időszak végéhez. Azért nem kell elkeseredni, az időjárás még szeptemberben, sőt, októberben is napos és kellemesen meleg szokott lenni, de igen… Az igazi tomboló nyár véget ér, pedig szinte idén valahogy el sem kezdődött igazán. Az idei nyári hónapok valahogy minden téren másként alakultak, mint ahogy azt korábban megszokhattuk. A júniusi időjárás szinte egyáltalán nem hozta meg a strandoláshoz való kedvünket. No de ne a múlton merengjünk, íme néhány szuper tipp, amivel még kimaxolhatod a nyár még aktív időszakát.

Ébredj egy órával korábban!

Ha általánosságban nem hajnali ötkor csörög az órád, hogy munkába készülődj, akkor itt az idő egy órával korábbra húzni a vekkert. Miért? Mert a nyárnak az a legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nagyon korán világosodik, az idő már hajnalban vagy kora reggel is kellemesen lágy és meleg, és a napfelkeltés madárcsicsergés hangja egy friss kávé mellett olyan felbecsülhetetlen élményt és feltöltődést tud adni, amelyre szívesen emlékszel majd vissza a rideg téli napokon. A reggel első órája legyen csak a Tiéd és a gondolataidé. Meglátod, a kicsivel korábbi kelést a lelked biztosan meghálálja majd.

Azok a bizonyos napsütéses délutánok

Ez bizony igaz a munka utáni időszakra is. Ha letetted a lantot végre, akkor szervezz programokat délutánra. Emlékszel még? A reggel a Tiéd, a délután legyen a barátoké. Nem kell fejjel a falnak menni, ha nincs már több szabadságod a nyárra, használd ki a munka utáni pár órát a családdal vagy a barátokkal töltött közös kikapcsolódásra. A rutinszerű hazaérek, pihenek és nem csinálok semmit helyett pattanj biciklire vagy ülj be a kedvenc kerthelyiséges kávézódba, szaladj össze a haverokkal, a rég nem látott barátokkal, vagy ha teheted, akár ülj autóba és nézd meg a legközelebb található tónál a naplementét. Igen, igen, később fekszel, korábban kelsz egy picit, nem kell minden nap ezt csinálnod, hogy kimerültnek érezd magad, viszont tudnod kell, hogy a fizikai munkavégzés, a mozgás és a történések szellemileg és fizikailag is pozitív energiával töltenek fel, szóval alapvetően nem fogod fáradtabbnak érezni magad akkor sem, ha munka előtt vagy után programokat iktatsz be az életedbe.

Hangolódj lélekben az őszi időszakra!

Ha már most nagyon apró lépésekben elkezdesz az ősz kissé már hűvösebb, narancssárgább időszakára felkészülni, akkor sokkal nagyobb nyugodtsággal fogadod majd a jó idő múlását. Például egy szép mécses vásárlása, egy lágy zene az esti fürdő mellé, az otthonodban kihelyezett színes lampionok mind segítenek áthangolódni az újabb évszakra. Az énidő minden esetben fontos, és az is, hogy általa megtartsd a lelkedben rejlő harmóniát. A KiwiSunban bármikor pihenhetsz és szépülhetsz egy jót, és ne feledd: a barnaság nem csupán öltöztet, de önbizalmat is ad. Pihenj tehát, élvezd a mindennapokban rejlő lehetőséget és tartsd fent az énidődet! Mi pedig várunk Téged továbbra is szeretettel a hét minden napján.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION