Hogyan készülj a tavaszi zsongásra?

Hogyan készülj a tavaszi zsongásra?

 

 

A tavasz újult energiákkal tölti meg a levegőt. A csicsergő madarak, a virágzó fák illata és a harmatos fű valahogy hatalmába keríti az ember hangulatát is. Már csak pár hét, és valósággá válik a hajnali pirkadatban megbújó csípős, mégis édes levegő varázslatos jelensége. Itt a tavasz! Végre belevethetjük magunkat a hosszabb nappalok által nyújtott vidám délutánok kavalkádjába. Hogyan készülj testben és lélekben erre a csodás időszakra?

A tavasz a megújulás időszaka

Az ember valahogy tudat alatt is megújulásra vágyik ebben a csodás időszakban. Nem véletlenül erre az évszakra időzítik sokan a lomtalanítást, a rendrakást is. Hiszen a tavaszi nagytakarítás által az ember képletesen megszabadul minden felgyülemlett gondjától is. A lélekben felgyülemlett negatív gondolatok kisöprése éppen olyan fontos, mint a környezetünkben való rend megteremtése. Használd ezt az időszakot arra, hogy egyensúlyt teremts gondolataidban!

Kiváló módszer, ha listát készítesz

Emlékszel még Aladdin történetére? Miért ne lehetne neked is három kívánságod? Sőt, legyen több! Írj össze minden olyan dolgot az életedben, amire jelenleg vágysz! Legyen az egy finom étel, egy szuper kirándulás a barátokkal, a lelki nyugalom elérése, egy új szerelem vagy bármi, ami csak az eszedbe jut. Ha kész vagy a listával, akkor ne dugd be a fiók legmélyére, tartsd mindig magadnál. Hajtogasd össze a pénztárcádba és vedd elő bármikor, amikor csak azt érzed, hogy rossz fázisba kerültél. Olvasd újra és újra végig ezt a listát, és képzeld el, hogy valóra válik. Ne csak ábrándként tekints rá, hanem éld át minden pillanatát! Ez remek módszer lehet arra, hogy a tavasz energiáit felhasználva az életedben is pozitív hullám indulhasson el.

A belső után jöhet a külső

A meglágyult időjárásban végre felveheted a mélyre ásott babacipőt vagy magassarkút, a laza dzsekit és a kivágott felsőket. Az emberek felemelik a fejüket a földről, és egyenesen egymás tekintetével találkoznak. Élvezd a tavaszi zsongást, és kerülj összhangba a saját testeddel is! A KiwiSunnál bármikor formába hozhatod magad. A neked is megfelelő bőrszín, a barnaság önbizalmat és bátorságot adhat ahhoz, hogy a szekrény mélyére temetett tavaszi ruhák a legszebb fényükben tündököljenek rajtad.

Gyere el hozzánk, és készülj Te is velünk a tavaszi időszak vibráló hónapjaira! Várunk Téged szeretettel a hét minden napján. Itt le is csekkolhatod, melyik szalonunk található hozzád legközelebb.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION