Hogyan jársz jól a KiwiSun Bioszoláriummal még anyagilag is?

Hogyan jársz jól a KiwiSun Bioszoláriummal még anyagilag is?

 

 

A KiwiSun a percdíj alapú szolgáltatást választotta vendégei részére. Miért? Mert úgy gondoljuk, hogy így sokkal rugalmasabb és vendégközpontúbb, amit nyújtunk. A cikket olvasva, megtudhatod, hogy miért lett pontosan Rád szabva ez a fajta rendszer.

 

Percdíj alapú szolgáltatás a KiwiSun szalonokban

Nálunk, a KiwiSun szalonokban, ha megveszel egy bérletet, akkor azt úgy és akkor használod fel, ahogyan és amikor szeretnéd. Ha megveszel, például egy 60 perces bérletet, akkor a Te döntésed, hogy hány percet szeretnél ebből bent tölteni egyhuzamban. Egyedül azt kell figyelembe venni, hogy a minimum napozási idő 7 perc. Ennyi ugyanis kell ahhoz, hogy valóban hasson a szoli és ne legyen elpazarolt idő és pénz a nálunk töltött idő.

Miért éri meg nekünk? Mert azt szeretnénk, hogy fantasztikusan jól járjanak velünk a vendégeink. :)

 

Hány percre tudsz bérletet vásárolni?

 

Van a bérleteink között:

Az árakról a honlapunkon tudsz tájékozódni. Fontos, hogy keresd ki a KiwiSun szalonok listájában azt a szalont, amelyikbe szeretnél járni, és arra kattintva nézd meg az árakat! 

Érdemes gyakran rákukkantani, ugyanis vannak bizonyos kedvezmények, amiket lehet, hogy Te is ki tudsz használni!

Az állandó kedvezményeken kívül találkozhatsz időszakos kedvezménnyekkel is, ezért is érdemes rendszeresen ránézni. Sőt, ha feliratkozol a hírlevelünkre, akkor a kedvezmények híre egyből házhoz is megy!

 

Miért csupa élmény még hozzánk járni?

 

Itt nem kell előre időpontot foglalni. Bejössz és megnézzük Neked, hogy melyik gép szabad az adott KiwiSun szalonban. Túlságosan hosszú várakozási idő sincsen,hiszen megfelelő gépszám áll rendelkezésre ha éppen elfoglalták volna a kedvenc gépedet!

Bérletedet 1 éven keresztül  felhasználhatod!

Emellett a varázslatosan zöld fény segíti a pihenésedet, a relaxáló zenével és a kellemes, megszokott meleggel ötvözve. Így élmény csak igazán a barnulás! :)

 

Várunk szeretettel a KiwiSun szalonok nyitvatartási idejében az év bármely szakában! Igen, ősszel is! :)

 

Ha szeretnél azonnal értesülni kedvezményeinkről és legújabb híreinkről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi linken keresztül! A weboldalunkra fog repíti, ahol, csak görgess az oldal aljára és már ott is van a feliratkozási lehetőség!

 

>> Feliratkozom a hírlevélre

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION