Fiatalos bőr egzotikusan, avagy ezért szeretjük a mangót

Fiatalos bőr egzotikusan, avagy ezért szeretjük a mangót

 

 

Kezeket fel, aki fiatalos bőrre vágyik! Ugye, hogy a karjaid máris a magasba lendülnek? A fiatalság titkát nem szükséges a tündérmesékben, boszorkánykonyhákban vagy a Bölcsek Kövében keresned. A belső harmónia és boldogság kisugárzik az emberek felé, és erre a ragyogásra rá is segíthetsz. Hogyan? Megmutatjuk!

A fiatalos bőr titka édes gyümölcsbe zárva

Már gyerekkorunkban is napi szinten sulykolták belénk, hogy a gyümölcsfogyasztás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak. Persze kamaszként még legyintettünk a tanácsra, és előbb nyúltunk egy tábla csokoládéért, mint egy érett almáért. Akkor más volt az értékrend, de felnőttként igenis szembesültünk vele: ha minőségi életet szeretnénk élni, ahhoz egészséges étrend szükséges. Milyen szerencse, hogy manapság az almán és a barackon kívül olyan egzotikus gyümölcsök is elérhetővé váltak, mint az ananász vagy a mangó!

De miért is örülhetünk, hogy a gyümölcsök királya, a mangó befészkelte magát az életünkbe?

Nem is tudjuk, hogy van-e negatív oldala a mangónak, azon kívül, hogy Magyarországon nem terem meg. Viszont a vitamintablettákban megtalálható hatóanyagokat egy az egyben tartalmazza. A-, B1-, B2-, C-, E- és K-vitaminban gazdag, ezenkívül káliumot, magnéziumot, vasat és omega-3 és -6 zsírsavakat rejt magában. Gyomorvédő hatásának köszönhetően enyhíti a gyomorsav-túltengést, és magas rosttartalmának köszönhetően a székrekedés ellen is kiváló. De ha ez még nem lenne elég, akkor a cukorbetegek számára külön ajánlják a mangó levének fogyasztását, magas vérnyomásban szenvedőknek pedig – káliumtartalmának köszönhetően – szív- és érvédőként is tökéletes. És a mangó aduásza: antioxidánsai segítségével csökkenti a rákos sejtek elburjánzásának esélyét.

Na, de hogy is volt azzal a fiatalos bőrrel?

A jó hír, hogy a mangóban minden olyan ásványi anyag megtalálható, amely védi a bőrt és lassítja az öregedés látható jeleit. A magas béta-karotin-tartalma késlelteti a ráncok megjelenését, a bőr feszesebbnek, ragyogóbbnak hat még az évek előrehaladtával is. A-vitaminban gazdag húsa pedig védi a sejteket, egyben elősegíti a regenerálódást.

A KiwiSun Mango szolárium krém illata elrepít a mangó trópusi hazájába, a fiatalság „széruma”, a Hyaluron pedig segít megőrizni a fiatalos és feszes bőrt. A csodálatos barna bőrszín és a nyugodt, boldogságot sugárzó személyiség éveket tud rajtunk fiatalítani. Nincs szükség fondorlatos varázslatokra vagy az örök élet forrására ahhoz, hogy fiatalos bőröd legyen, csupán egy csipetnyi egzotikus boldogságra! A KiwiSun Mango bronzosító krémünkről ide kattintva többet megtudhatsz!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION