Csatlakozz Te is a biztos nyertesek csapatához!

Csatlakozz Te is a biztos nyertesek csapatához!

 

 

Végre elérkezett az új év. Sokan várták már, hogy lezáruljon 2020, és hát valljuk be őszintén, hogy nem hiába. Bízunk benne, hogy az idei év sok új lehetőséget, pozitívumot és mindenki számára fellendülést hoz majd. És ha már itt tartunk, akkor bizony érdemes egy kicsit elgondolkodni azon is, hogy miként lehet kihozni ebből az évből a maximumot az anyagiak terén is. Ha például épp azon töröd a fejed, hogy vállalkozásba fognál, a legjobb helyen jársz. Mindjárt el is mondjuk, hogy miért!

Átvészeltük a vírus legkeményebb időszakát is úgy, hogy az ügyfélkörünk megmaradt

A KiwiSun szalonok a világon mindenhol ugyanazt a miliőt, életérzést és stabilitást kínálják az emberek számára. Nincsenek apró betűk, eltérések, kizárólag a minőség és a legprofibb csapat! Így, ha csatlakozol a KiwiSun Bioszolárium hálózatához, akkor egy olyan biztos alapokon álló, jól bevált rendszert kapsz a kezedbe, amelyhez ráadásként folyamatosan bővülő ügyfélkör is társul. Bizony! Még a vírusos időszak alatt is! Ugyanis az embereknek, akik hozzászoktak a heti szintű néhány perces kikapcsolódás és csodás barnulás élményéhez, nem jelent ellenérvet a vírus. Hiszen a feltöltődésre mindenkinek szüksége van, a KiwiSun szalonok pedig maximálisan biztonságosak, a folyamatos fertőtlenítésnek és az odafigyelésnek köszönhetően.

Egy szoli vagy egy KiwiSun szolárium? Nem mindegy!

Saját fejlesztésű krémekkel, rendkívül jó minőségű gépekkel, központi akciókkal, központi marketinggel könnyítjük meg Partnereink munkáját. Képzeld el, hogy belevágsz egy vállalkozásba, és már azonnal tudod, hogy sikeres lesz, hiszen minden egyes apró részletet hosszú évek tapasztalata alapján fejlesztettek ki hozzá. Kapsz tehát egy komplett csomagot, amiben már minden egy helyen van, neked csak annyi a dolgod, hogy használd és lelkesen működtesd.

Rizikó helyett biztos indítás

A KiwiSun szalonok vendégei hosszú távon elégedett ügyfelek, akik nem szeretnének váltani csak azért, mert néhány száz forinttal olcsóbb a közelebbi szoli. Miért? Azok miatt a dolgok miatt, amelyeket már korábban is említettünk: az egységes hangulat, a profi kiszolgálás, a miliő, a krémek, a fények, az illatok és ami a legfontosabb, a barnulás minősége. Ha egyszer valami jól bevált, az ember ragaszkodik hozzá, és így van ez a KiwiSun szalonok esetében is.

Az új évre egy új vállalkozás

Ragadd meg hát a lehetőséget, és légy Te is részese a szuper csapatunknak, ennek minden előnyével együtt. Ha további kérdésed akadt a KiwiSun franchise-hoz való csatlakozással kapcsolatban, akkor ne habozz feltenni. Ezen az oldalon minden elérhetőséget megtalálsz

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION