Beindult az új év, Te hogyan érzed magad

Beindult az új év, Te hogyan érzed magad

 

 

Kómásan kilesel a takaró alól, a következő hetekre nincs semmi terved, újra csak a munka? Az időjárás szürke, a januári napok lassan telnek? Minden év döcögősen kezdődik, és nyugodj meg, nem Te vagy az egyetlen, aki így éli meg ezeket a napokat. A depresszív hangulatot most még nehezebb elviselni, hiszen nem tudunk előre tervezni, nem tudjuk, meddig fog még tartani a 2020-as év utórengése, mikor lesz végre vége teljes mértékben a korlátozásoknak és az egész félelemnek, ami a világra telepedett. Hogyan tudnád most mégis pozitívan indítani az évet? Íme néhány apróság, ami segíthet elindulni az úton.

Lézengés helyett jöjjön a cselekvés!

Először is fontos, hogy ne a gondolataidba merülve képzeld el a következő néhány hetet vagy hónapot, hanem egyszerűen kelj fel és kezdj el cselekedni. Tegyél fel főni egy teát, gyújts meg egy füstölőt vagy egy gyertyát és rugaszkodj neki az életnek. Új munkahelyet akartál keresni? Fel szeretted volna hívni a barátnődet? Le kell vinni a kutyát sétálni? Kifogyott minden kajád a hűtőből? Hát akkor cselekedj! A lényeg, hogy tégy valamit, akármilyen apróságot, ami által úgy érezheted, hogy beindult a folyamat. Bármilyen apró cselekvés javítani fogja a hangulatodat, ami újabb és újabb szikrát fog adni a napok és a hetek folytatásához. A lényeg, hogy ne csak magadban elmélkedj, hanem tedd meg itt és most a fizikai világban azt, amire gondolsz vagy amit szeretnél. Ezzel a gondolati szint valósággá válik, és könnyebben beindulhatnak az új év eseményei is.

Változtass a környezeteden!

Igen nagy erőt adhat januárban a tavaszi szellő gondolata. Hol van az még?! Hidd el, hamarabb itt lesz, mint gondolnád. Szóval a karácsonyfa mehet ki a házból, a helyére pedig jöhetnek a friss dolgok. Egy új függöny, egy tisztára mosott lepedő illata, egy új képkeret, tele pozitív emlékeket felidéző képekkel. Ezek mind-mind emlékeztetnek Téged arra, hogy csodás jövő vár Rád, és nem szabad a hideg, szürke január hatása alá kerülnöd. Ha tervezni most még nem is tudsz, abban biztos lehetsz, hogy a jó idő meg fog érkezni, a madarak hamarosan csicseregni fognak, és mindezt megelőzheti még egy kiváló farsangi időszak is. Fel a fejjel hát, és élvezd a környezetedben található apró boldogságmorzsákat, amik javíthatnak a hangulatodon!

Merülj el a kényeztetésben!

A szürke, fátyolos, hideg idő még inkább indok arra, hogy valami meleg, fényesen ragyogó és illatos helyre száműzd magad. Miközben a bőröd kíméletesen és csodásan barnul, aközben a tested és a lelked feltöltődhet melegséggel és pozitív energiákkal. Sejted már, miről van szó, ugye? A KiwiSun varázsvilága most is vár Téged, hogy újra visszanyerd a pozitív életerőd. Már csak annyi a dolgod, hogy felhúzod a cipőd és elindulsz a legközelebbi szalonunkba.

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION