Az énidő és a mindennapok átértékelése. Hogyan viszonyuljunk a mindennapokhoz a jelenlegi helyzetben?

Az énidő és a mindennapok átértékelése. Hogyan viszonyuljunk a mindennapokhoz a jelenlegi helyzetben?

 

 

A jelenlegi helyzet mindenki életét felbolygatja és átrendezi. Az értékrendszerünk teljesen megváltozik. Szinte napról napra újabb nehézségekbe ütközünk, de ilyenkor egészségünk megőrzése és az odafigyelés mellett az a legfontosabb, hogy meglássuk ebben a mindenki számára furcsa és testidegen helyzetben a pozitívumokat.

A hozzáállásunk nagyon sok mindent befolyásol

Az, hogy miként reagáljuk le a koronavírus okozta helyzetet, csakis rajtunk múlik. A sok idegeskedés és a pánikszerű hangulat biztosan nem segít, helyette inkább koncentráljunk az élet apró örömeire, amik bizony egyre nagyobb jelentőséggel bírnak majd életünkben. Most kaptunk időt lelassulni, befelé, önmagunk felé fordulni. Amit a szoláriumozás közben is megtehettünk idáig, azt most az otthonunk biztonságában is képesek lehetünk elsajátítani.

De mi is ez pontosan?

A relaxáció az énidő és az elmélyülés lehetősége. Persze jól tudjuk, hogy rengetegen kisgyerekkel, iskolás gyerekekkel maradtatok otthon. Mindemellett a szerencsésebbek, akiknek nem szükséges fizikailag bent lenniük a munkahelyükön, otthonról dolgoznak. Az élet most átalakul. Most olyan szerepekben kell egyszerre megfelelnünk, amelyekben a nap bizonyos időszakaiban külön-külön is nehéz volt. Rendkívül sok ember, aki otthon maradt, egyszerre vált szülővé, háziasszonnyá, kuktává, recepcióssá, ügyintézővé, dolgozó emberré, házastárssá, dadussá. Hogyan is lehet ezt átvészelni? Ugyanúgy, ahogy a KiwiSun szoláriumokban eddig is javasoltuk. Az énidő tudatos elsajátításával. Fordítsd hát arcod a napfény felé, hunyd be a szemed és élvezd a nap sugarainak erejét bőrödön!

Tápláld a lelked!

Tudatosan koncentrálj arra, hogy akár csak 5 percre is, de kikapcsolódj. Hallgasd a szellő susogását, a madarak csicsergését, élvezd, hogy mély levegőt vehetsz és egészséges vagy. Hiszen ez most a legfontosabb! Ha lehetőséged van rá, ülj ki a teraszra, vagy menj ki a kertbe, vagy csak tárd ki az ablakot magad előtt és érezd a tavaszi időszak pozitív energiáit.

Figyeljünk oda egymásra!

A megszokott találkozások, a családtagoktól, a barátoktól, a kollégáktól való távolság kiküszöbölhető az online világban. Szerencsések vagyunk abból a szempontból, hogy az internet segítségével képesek vagyunk arra, hogy videótelefonon lássuk szeretteink, barátaink arcát, halljuk a hangjukat. Osszátok meg egymással a mindennapok nehézségeit, beszélgessetek és töltődjetek a találkozások ezen formájával.

A lényeg, hogy minél inkább betartjuk az elszigetelődést, annál hamarabb vége lehet ennek az időszaknak, és akkor újra visszaállhat a régi rend, a KiwiSun pedig továbbra is vár majd Titeket egy szuper feltöltődésre. Addig is kitartást, sok türelmet és jó egészséget kívánunk mindannyiótoknak!

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION