A Valentin nap igazi üzenete

A Valentin nap igazi üzenete

 

 

A Valentin nap igazi üzenete

Ne tévesszen meg senkit a látszat! Az odakint tomboló szürkeség és változékony időjárás ellenére a szívek hamarosan megtelnek melegséggel. Na, de miért is? Sokan úgy vélekednek, hogy maga a Valentin nap, ami egyébként nálunk Bálint napként ismeretes, csupán egy amerikai hóbortos szokás, amit mi, európaiak szépen lassan átcsordogálva lemásoltunk a sok nagy vászonra készült romantikus film hatására. Azért ennél többről van szó.

Mindenkinek szüksége van a megfogható szeretetre

Kissé furán hangzik, de a szeretetet is olykor szükséges megtestesíteni, tulajdonságokkal felruházni, élni a lehetőséggel, hogy kimutassuk azt. Akármennyire is ellenzed, vagy csupán giccses fogásnak tartod, a lényegi része mindig is ott volt az emberekben, és szükség is volt és van rá. Tedd a szívedre a kezed, és gondold át az általad nyújtott és a másoktól kapott szeretet jelentőségét! Mondd, hogy téged nem érdekel a párod mosolyra álló szeme sarkában lévő apró ráncocska, ami azt jelzi, hogy boldogságot, meglepetést, örömöt okoztál neki! Mondd, hogy téged nem hat meg, ha a születésnapodon felköszöntenek a barátaid, hogy te nem lágyulsz el egy csaholó kutyus örömittas tekintetén, amit akkor látsz, amikor a gazdája hazaér hozzá! Ha jól figyelsz, minden apró morzsaszemben megtalálhatod a szeretet jeleit A Valentin nap pontosan arra szolgál, hogy ezt az érzést megfogd, és egy kedves gesztussal, egy jó szóval vagy bármi mással átadd annak az embernek, akit a legjobban szeretsz. Fejezd ki a benned bujkáló érzéseket, adj nekik hangot, és testesítsd meg mindezt egy apró ajándékban! Legyen ő a barátnőd, a barátod, a feleséged, az édesanyád, a lányod, a kolléganőd, bárki, akinek szívesen jeleznéd, hogy fontos neked. Hiszen igenis számít, hogy fontosnak érezhessük magunkat, és hogy éreztessük másokkal, hogy mennyire fontosak nekünk.

A KiwiSun is szeretné kifejezni a szeretetét irántad

Élvezd és érezd át ezt a remek érzést, tégy egy csodás gesztust, és ajándékozz a számodra legfontosabb embernek egy KiwiSun ajándékkártyát, akciós bérlettel feltöltve! Mivel számunkra is fontos, hogy olykor konkrét tettekbe, megfogható dolgokba öntsük azt a csodás érzést, így minden Valentin napi bérlethez egy 7 vagy 10 perces alkalmat adunk ajándékba.

Legyen Neked is csodás heted!

Válaszd a Kiwisun Valentin napi ajánlatát,

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION