3+1 KiwiSun tipp a szürke hétköznapok ellen

3+1 KiwiSun tipp a szürke hétköznapok ellen

 

Még a  KiwiSun szalonokban is érzékeljük, hogy egyre szürkébbek, esősebbek és rövidebbek a nappalok. Többször előfordulhat fronthatás, és bizony van, hogy ez megviseli az embereket. Nincs akkora jókedv, akár még levertnek, szomorúnak is érezhetjük magunkat. Nem beszélve arról, amikor valaki még a frontra is érzékeny és fejfájás lép elő nála. Ismerős a helyzet? Akár ha egy kicsit is magadra ismertél, akkor különösen fontos, hogy megtaláld, hogyan tudsz napról-napra bevinni az életedbe egy kis lazítást, pihenést. 

Ebben szeretnénk Neked segíteni néhány KiwiSun tippel, az alábbi cikkünkben.

 

Hallgass zenét!

A zene akár terápiás hatású lehet és nem is kell hozzá sok minden. Vonulj el egy kicsit és hallgass olyan zenéket, amelyek feltöltenek energiával és kirobbantanak a rossz kedvből!

 

Relaxálj

Ha egy kicsit több időd van napközben, és van hova ledőlni, lehetőleg egy kellemes hőmérsékletű helyiségben, akkor tedd meg, és engedd el az izmaidat a gondolataiddal együtt! Hallgass mellé relaxációs zenét, melyekkel tele van az internet, hogy teljesen legyen az összhang. 

 

Mozdulj ki!

Úgy érzed napközben, hogy nem bírod tovább ezt a rengeteg munkát? Annyi dolgod van, hogy egyhuzamban két hét alatt sem végeznél, de mégis ma kellene kész legyél mindennel? Feszült, stresszes és ideges vagy tőle? Akkor engedd el egy időre! Ilyenkor, bár a lehető legrosszabbkor jön bármi ami megzavar, mégis az a legjobb megoldás, amiről úgy érzed nincs időd rá. Sétálj, kirándulj egyet! Szakadj ki a fejedből, hogy úgy folytathasd a munkát, mint aki újjászületett!

Esetleg még sportolhatsz is, ha szereted, ugyanis néhányunknál a fejfájás ellen is hatásos tud lenni.

 

KiwiSun, extra bónusz borús időszakokra

Mi lehet legjobb módszer, ami azon kívül, hogy ragyogó barnaságot biztosít, gyors, pihentető és még fel is melegíti minden pocikádat? 

Igen, valószínűleg már kitaláltad! :) Ez a KiwiSun Bioszolárium! Miért?

 

Ez a lélegzetelállító kombináció kikapcsol és segít, hogy feltöltődve, pozitív energiákkal térj vissza a hétköznapi rutinodhoz. Szánj magadra mindig egy kis énidőt, ugyanis a tested és lelked is meghálálja Neked! 

 

Számos helyen megtalálhatod a KiwiSun Bioszolárium szalonjait és az alábbi linkre kattintva nézd meg, hogy melyik van hozzád a legközelebb!

>> Szalonok listája

     

- KEZDŐLAP - BUDAPESTI SZALONOK - VIDÉKI SZALONOK - SZALONOK KÜLFÖLDÖN - KOZMETIKUMAINK - ÜZLETI AJÁNLAT - MARKETING AJÁNLAT - KARRIER - BLOG - BÉRLETELLENŐRZŐ - ENGLISH VERSION