Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Kávé a bőrödön, avagy a gyönyörű barnaság titka

COFFE

A kávé a világ nagyobb kultúráinak meghatározó italává vált. Egyesek számára szerves részét képezi a mindennapoknak, mások csak bizonyos alkalmakkor fogyasztják. Tökéletes napindító, ínycsiklandó választás egy baráti beszélgetéshez, vagy ebéd utáni desszertként, kedvenc csokoládénkat vagy süteményünket megízesítve fogyaszthatjuk. De gondoltad volna, hogy a kávé ennél jóval többre képes? Ismerd meg jótékony hatásait nem csak belsőleg, de külsőleg is, a KiwiSun szolárium krémekkel!
  ...»

Lassulj le az ősz tempójára!

osziakció

Különös nyarat hagytunk magunk mögött. A fesztiválok és a koncertek rendre elmaradtak, Budapest kiürült, a turisták sem taposták egymást egy gyönyörű fényképért a Lánchídon. Mindenki belföldön szerette volna kipihenni magát, a Balatonon egy gombostűt sem lehetett leejteni. Pörögtünk, mégis próbáltunk visszafogottak maradni, hiszen ott volt az a különös érzés a levegőben, amely eddig egyik nyárra sem volt jellemző. Mit várhatsz hát az ősztől? A KiwiSun szoláriumokkal felkészülhetsz a csodálatos varázslatra!
  ...»

Így dobd fel a nyár utolsó heteit

FDS
Nos igen, akármilyen hihetetlen, lassan elérkezünk hivatalosan a nyári időszak végéhez. Azért nem kell elkeseredni, az időjárás még szeptemberben, sőt, októberben is napos és kellemesen meleg szokott lenni, de igen… Az igazi tomboló nyár véget ér, pedig szinte idén valahogy el sem kezdődött igazán. Az idei nyári hónapok valahogy minden téren másként alakultak, mint ahogy azt korábban megszokhattuk. A júniusi időjárás szinte egyáltalán nem hozta meg a strandoláshoz való kedvünket. No de ne a múlton merengjünk, íme néhány szuper tipp, amivel még kimaxolhatod a nyár még aktív időszakát.
  ...»

KiwiSun tippek a biztonságos napozás érdekében

hfj
Minden forrásból és a csapból is az folyik, hogy védjük magunkat a magas UV-B sugárzás ellen és vigyázzunk bőrünk épségére, egészségére kiemelten a nyári időszakban. Természetesen ez valóban rendkívül fontos, hiszen ha nem használunk megfelelő védelmet nyújtó kozmetikumot, akkor a nap sugarai könnyedén barátból ellenséggé válhatnak. A napozásnak is megvannak a maga aranyszabályai, amelyek mindenkire egyaránt és ugyanúgy érvényesek. Nőkre, férfiakra, gyerekekre, idősekre. Összeszedtük Neked a főbb szempontokat, amiket ha betartasz, akkor biztosan csodás és egészséges barnasággal élvezheted a teljes nyári időszakot.
  ...»

Tippek a spontán nyári kalandokhoz


t43

A nyár már önmagában egy pozitív szó, hiszen ilyenkor az emberek valahogy lazábbak és kiegyensúlyozottabbak. A jó idő, a vízpart, a baráti és családi összejövetelek mind-mind feltöltik az ember lelkét, hogy a szürkébb időszakokban is legyen mire mosolyogva emlékezni. Szóval most jön még csak az év java, használd ki ezt az időszakot, amennyire csak tudod! Készülj fel a spontán nyári kalandokra, adunk is néhány tippet, hogy miként.
  ...»

KiwiSun tippek és trükkök a tökéletes bőr eléréséhez

iz
Szereted a bőröd? Akkor vigyázz rá! 
KiwiSun tippek és trükkök a tökéletes bőr eléréséhez

A bőröd a legfontosabb és leglátványosabb ékszered. Nincs olyan ruha, amely felérne egy egészséges és természetesen szép, barna bőr szépségével. A ruha csupán kiegészíti, feldobja és hangsúlyozza bőrünk egyediségét. Sokan viszont nagyon keveset foglalkoznak testük ezen részével. Valahogy megfeledkezünk róla, hiszen olyan alapvető, hogy a bőrünk egyszerűen mindig ott van velünk, véd minket, és szép. De mi történik akkor, ha sérülés éri, vagy elkezdünk ráncosodni, esetleg megjelennek pattanások, kiütések, ekcéma vagy egyéb problémák? Ne várd meg, amíg a bőröd ennyire kiszolgáltatottá válik! Becsüld meg, és figyelj oda éppúgy rá, mint ahogy minden nap odafigyelsz a megfelelő szemceruza használatára. No de mégis hogyan legyen mindig szép a bőröd? Íme néhány szuper tipp.
  ...»

Viszlát tavasz, helló nyár

NYÁR

Fel a napszemüveggel, le a tavaszi kabáttal, és induljon a pezsgő, nyári forgatag! Végre újra nyitva vannak az éttermek és a bárok. A reggeli friss kávédat már nem egyedül kell elfogyasztanod az otthonod teraszán. Az utcák megtelnek nevetéssel, jó kedvvel, mindenhol tombol a csodálatosan vibráló zöld szín, a virágok illatának kavalkádja keveredik a frissen sült street food ínycsiklandó illatával. Itt van a nyár, itt van újra! Mi kellhet még?
  ...»

Karantén utáni kikapcsolódás és barnulás a KiwiSunnál

vab
Két hónap bezártság, és már éppen kezdtél hozzászokni az új életformához, igaz? A kicsit lassabb folyású napok, a könnyedebb délutánok után következő esti kanapé-borozgatás, az egyformán múló nappalok és a teljesen hangtalan, pezsgés nélküli éjszakák... Lelassultál, elengedted magad, de az a fullasztó és kaparó érzés mégis ott maradt veled. Mikor lesz ennek vége? Hogy lehet az, hogy a kényszerű otthonlét édessége mégis gyomorideggel teli lett, és a kötelező begubózás, amire gyakran vágytál azelőtt, mára már egy némán fojtogató, lassú gyilkossá vált? Na de elég legyen most már az önsajnálatból, tárd ki a lelked, és merülj el újra a világban! Igen, ez már részben egy másfajta világ. De a cél továbbra is ugyanaz maradt minden ember számára. Boldogság, szeretet, szépség, pozitív lelki töltet. Mindezzel újra vár téged a KiwiSun! És igen! Mi is kicsit másképp! Hogy ez mit jelent? Máris megtudhatod!
  ...»

Az énidő és a mindennapok átértékelése Hogyan viszonyuljunk a mindennapokhoz a jelenlegi helyzetben

34
A jelenlegi helyzet mindenki életét felbolygatja és átrendezi. Az értékrendszerünk teljesen megváltozik. Szinte napról napra újabb nehézségekbe ütközünk, de ilyenkor egészségünk megőrzése és az odafigyelés mellett az a legfontosabb, hogy meglássuk ebben a mindenki számára furcsa és testidegen helyzetben a pozitívumokat. 
  ...»

Titkos vágyak a szoláriumban

titkos vágyak


Titkos vágyak a szoláriumban

Valljuk be őszintén, hogy a szoláriumozásnak azért van némi köze a szexualitáshoz. Ki ne szeretne vonzó és szexi lenni párja vagy a kiszemelt, leendő párja szemében? Az egyik nem titkolt indok, amiért befekszünk a szoligépbe, az a kívánatosság érzésének elérése. Ugyan már! Nincs ezen mit szégyellni. Emberből vagyunk, és igenis szeretnénk felkelteni a számunkra is vonzó ember figyelmét.
  ...»

Hogyan készülj a tavaszi zsongásra... A test és a lélek csodás harmóniájának receptje

tavaszA tavasz újult energiákkal tölti meg a levegőt. A csicsergő madarak, a virágzó fák illata és a harmatos fű valahogy hatalmába keríti az ember hangulatát is. Már csak pár hét, és valósággá válik a hajnali pirkadatban megbújó csípős, mégis édes levegő varázslatos jelensége. Itt a tavasz! Végre belevethetjük magunkat a hosszabb nappalok által nyújtott vidám délutánok kavalkádjába. Hogyan készülj testben és lélekben erre a csodás időszakra?
  ...»

Hogyan figyeljünk bőrünk épségére és szépségére

BŐR

Hogyan figyeljünk bőrünk épségére és szépségére?

Szépségünk alapja a megfelelően hidratált, sima és bársonyos bőr. Az a sokat emlegetett „babapopsi” effektus, ami meghatározza korunk szépségideálját az arcbőrünket tekintve. Valljuk be őszintén, hogy valóban sokat számít, hogy bőrünk mennyire ápolt. Hiszen hiába teszünk fel egy szép sminket magunkra, ha közben bőrünk szinte lepereg a szárazságtól, vagy éppen csillogni kezd a zsírosodástól. Ezen felül pedig a megjelenő aknék, pattanások, anyajegyek, fehér kis foltocskák nagymértékben megkeseríthetik a mindennapjainkat.
  ...»

Nyomasztó gondolatok, távozzatok Hogyan lazulj tudatosan szolizás közben

nyomast
Mindenkinek szüksége van egy kis áramszünetre, amikor megszabadul a hétköznap terheitől, és egy kis időt kizárólag csak magára fordít. A KiwiSunban töltött idő segít ellazulni és feltöltődni. Lehetőséget ad arra, hogy száműzzük magunkat egy képzeletbeli szigetre, ahol a napsütés, a madarak csicsergése és a tenger morajlásának képzeletbeli hangja arra késztet minket, hogy átértékeljük életünk nehézkesebb pontjait. Hogyan engedjük el tudatosan a minket aggasztó dolgokat?
  ...»

Kirándulj a KiwiSunnal Afrika világába!

afrikai
Párduc, oroszlán, gorilla… Makákó! Ismerősen hangzik, nem igaz? Ha jártál már Afrikának valamely részén, akkor a dal visszhangjának hatására, ami most a fejedben keletkezett, biztosan érzed már bőrödön a perzselő nap melegét, a forró levegő kissé bódító illatát. Ha pedig még nem jártál ilyen tájon, vagy egyszerűen csak kedved lenne kalandozni egyet Afrika világában, akkor tarts velünk. A KiwiSun afrikai járata pillanatokon belül indul. 
  ...»

A Valentin nap igazi üzenete

valentin

A Valentin nap igazi üzenete

Ne tévesszen meg senkit a látszat! Az odakint tomboló szürkeség és változékony időjárás ellenére a szívek hamarosan megtelnek melegséggel. Na, de miért is? Sokan úgy vélekednek, hogy maga a Valentin nap, ami egyébként nálunk Bálint napként ismeretes, csupán egy amerikai hóbortos szokás, amit mi, európaiak szépen lassan átcsordogálva lemásoltunk a sok nagy vászonra készült romantikus film hatására. Azért ennél többről van szó. 
  ...»

Mennyire igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad

szépség
Mennyire igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad?

Hányszor hallottad már, hogy a szépséged valójában a belsődből fakad? Bárki is találta ki ezt a mondást, sok ember fejében kelthetett zűrzavart. De mi is az a szépség valójában? A hivatalos leírás így hangzik: „Egy személy vagy dolog jellemzőinek az a minősége, ami csodálatot, jobb hangulatot vált ki az elfogulatlan szemlélőből, és nem kelti azt az érzést benne, hogy bármit meg kellene változtatni rajta.” /wikipédia/
  ...»

Honnan tudod, hogy valóban boldog vagy

honnan
Honnan tudod, hogy valóban boldog vagy?

Kissé közhelyes a kérdés: „Hogy vagy?” Erre pedig mindenki ugyanazt válaszolja: „Köszönöm, jól.” Mit is várunk a másik embertől, amikor feltesszük neki ezt a mindenki által ismert és átlátszó kérdést? 
  ...»

Új év, új célok, új módszerek


Kiwisun új év

Milyen érdekes, hogy az ember december 31-én fogadalmak sorát teszi azzal a reménnyel, hogy a jövő évben tényleg betartja majd azokat, vagy legalább az egyiket. Januárban az edzőtermek megtelnek lelkes fogyni vágyókkal, az egészséges ételek megjelennek az otthoni étkezőasztalon. A levegő még friss és hideg, de szívünkben ott van már a lágy tavaszi szél közelgő illatának érzése. Azonban eltelik pár hónap, és valahogy megfeledkezünk a nemrég tett fogadalmainkról és azzal nyugtatjuk magunkat, hogy “Á úgysem gondoltam komolyan, nekem ennyi jár”. Úgy érezzük megfosztjuk magunkat valami általunk szeretett dologtól. Nem ehetünk jókat, nem ihatjuk a kedvenc borunkat. Korlátokat szabtunk magunknak, amiktől frusztráltak leszünk és egyre inkább érezzük, hogy ez az újévi fogadalom valójában nem is volt olyan jó ötlet.
Évről évre ugyanaz a menet. De akkor mégis mit lehet ezzel a jelenséggel kezdeni?
  ...»

A szoláriumozás titkai

szolárium használata

A szoláriumozás titkai

Manapság rengetegen járnak szoláriumba azért, hogy elérjék a kívánt csodás, barna bőrszínt, és hogy megpihenjenek, feltöltődjenek a szürke hétköznapok sodrásában. A szoláriumozás nem igényel semmiféle tudást, mégis jó, ha odafigyelsz néhány fontos momentumra, hogy a későbbiekben ne érjen meglepetés. Hogyan szolizz tehát megfelelően?
  ...»

Készítsd fel bőrödet a tavaszi napsugarakra

tavasz
Megérkezett a langyos, tavaszi idő és ezzel együtt a napos órák száma is nőni fog. Ilyenkor sokan szeretnek napozni kicsit, viszont azt kevesen tudják, hogy a tavaszi hirtelen napozás a felkészületlen bőrnek elég veszélyes. Télen a kevés napfény hatására csökken a bőr természetes melanin (festékanyag) tartalma.  ...»

Szuper tippek, hogyan legyen ragyogó a bőröd télen

téliarc
Úgy tűnik ismét visszatért a zimankós tél és a hűvös idő nem feltétlenül kedvez a bőrnek. Ilyenkor fokozottan kell ügyelni a bőr táplálására, hidratáltságára, mert sokkal könnyebben pirosodik és szárad ki az arc, vagy a kézfej. Most mutatunk nektek pár bevált praktikát, amik segítségével megóvhatod bőrödet a jeges széltől.  ...»

Házi praktikák betegség idején

tea
Bár egész nyáron az évszázad leghidegebb telével riogattak a meteorológusok, most pedig épp arról beszélnek, hogy a tél gyakorlatilag el is fog maradni, nem árt felkészülni a megfázás-szezonra.  ...»

Sminktippek szilveszterre

dhgdh
Egy jó smink csodákra képes és ha az arcod ragyog, máris te lehetsz a buli központi figurája. Persze, azért a sminkedhez illő ruha és haj még vonzóbbá tehet, szóval ezekről se feledkezz meg. Most mutatunk pár olyan sminket, amit nyugodtan viselhetsz bármilyen buliba mész, biztosan megtalálod közöttük a neked valót.  ...»

Hol állsz a listádon

asdfgh
A héten komolyan elterveztem, milyen szép bemutatkozó cikket fogok írni, amiből kiderül, hogy kerültem bele ebbe a csapatba és milyen írásokat várhattok majd tőlem. Mindenféle téma-felvetésekkel is készültem és egy olyan kis írással, amiből megismerhettek engem.   ...»

A világ legjobb bejgli receptjét áruljuk el neked!

bejgli
Pár évvel ezelőtt Dublinban karácsonyoztam és szerettem volna ír barátaimnak megmutatni, hogy milyen az igazi mákos bejgli– de az sajnos kivitelezhetetlen lett volna, hogy itthon sütött bejglit vigyek magammal.  Sokáig törtem a fejem, hogy miképpen lehetne mégis megoldani a dolgot, végül amellett döntöttem, hogy kint fogom megcsinálni a süteményt. Itthonról vittem magammal darált mákot és friss élesztőt, az összes többi hozzávalót kint is megtudtam venni.  A recept meg adott volt: nagymamám tökéletes bejgliét sütöttem meg.   ...»

A karácsony elengedhetetlen kellékei

gjjfhgjh
A karácsony elengedhetetlen kelléke többek között a: gyönyörű fények, kopogtatók a bejárati ajtón, gyertyák, fenyőágak, különböző füzérek és illatok. Ilyenkor mindenki elkezdi csinosítgatni a lakását és ez nem csak a léleknek tesz jót, de persze kinézetre sem utolsó szempont. Most mutatunk pár trükköt, hogy mivel tudod feldobni az otthonodat az ünnepekre. karácsony elengedhetetlen kelléke   ...»

A női szolidaritás nevében

nők
Közkeletű hiedelem, hogy a nők sokkal ádázabb ellenségei egymásnak, mint a férfiak. Én azonban hiszek a női szolidaritás erejében.  ...»

Ezek a tél legfontosabb kiegészítői

cimlap

Lassan felváltják a mínuszok ezt a gyönyörű tavaszias telet, úgyhogy nem árt felkészülni a hidegebb napokra. Most megmutatjuk, hogy mik a tél legfontosabb alapdarabjai, amikre tuti, hogy szükséged lesz a hűvös idő érkezésével.  ...»

Nyolc dolog, amiért hálás vagyok

hála
Van, hogy egy váratlan esemény miatt másként kezdünk nézni az életünkre. Velem ez történt a napokban, és ráébresztett, mennyi jó van az életemben.  ...»

Öt pénztárcakímélő tipp, hogy mit vegyél szeretteidnek karácsonyra

meglepetés
Hamarosan itt a karácsony – ami ugye, a szeretet ünnepe elsősorban – de azért rendre fejtörést is okoz minden évben, hogy ki, mit kapjon ajándékba. Most ezen próbálunk egy kicsit segíteni, összeszedtünk pár tippet, hogy neked ezzel már ne kelljen foglalkoznod. Egyébként ezek akkor is klassz meglepetések, ha van húgod, nővéred, havernőd, akit szívesen megajándékoznál az ünnep alkalmával. Nyilván kombinálhatod is az általunk felsorolt dolgokat, azért még senki nem volt szomorú, ha sok csomagot talált a fenyőfa alatt.   ...»
Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473