Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

A Valentin nap igazi üzenete

valentin

A Valentin nap igazi üzenete

Ne tévesszen meg senkit a látszat! Az odakint tomboló szürkeség és változékony időjárás ellenére a szívek hamarosan megtelnek melegséggel. Na, de miért is? Sokan úgy vélekednek, hogy maga a Valentin nap, ami egyébként nálunk Bálint napként ismeretes, csupán egy amerikai hóbortos szokás, amit mi, európaiak szépen lassan átcsordogálva lemásoltunk a sok nagy vászonra készült romantikus film hatására. Azért ennél többről van szó. 

Mindenkinek szüksége van a megfogható szeretetre

Kissé furán hangzik, de a szeretetet is olykor szükséges megtestesíteni, tulajdonságokkal felruházni, élni a lehetőséggel, hogy kimutassuk azt. Akármennyire is ellenzed, vagy csupán giccses fogásnak tartod, a lényegi része mindig is ott volt az emberekben, és szükség is volt és van rá. Tedd a szívedre a kezed, és gondold át az általad nyújtott és a másoktól kapott szeretet jelentőségét! Mondd, hogy téged nem érdekel a párod mosolyra álló szeme sarkában lévő apró ráncocska, ami azt jelzi, hogy boldogságot, meglepetést, örömöt okoztál neki! Mondd, hogy téged nem hat meg, ha a születésnapodon felköszöntenek a barátaid, hogy te nem lágyulsz el egy csaholó kutyus örömittas tekintetén, amit akkor látsz, amikor a gazdája hazaér hozzá! 

Ha jól figyelsz, minden apró morzsaszemben megtalálhatod a szeretet jeleit

A Valentin nap pontosan arra szolgál, hogy ezt az érzést megfogd, és egy kedves gesztussal, egy jó szóval vagy bármi mással átadd annak az embernek, akit a legjobban szeretsz. Fejezd ki a benned bujkáló érzéseket, adj nekik hangot, és testesítsd meg mindezt egy apró ajándékban! Legyen ő a barátnőd, a barátod, a feleséged, az édesanyád, a lányod, a kolléganőd, bárki, akinek szívesen jeleznéd, hogy fontos neked. Hiszen igenis számít, hogy fontosnak érezhessük magunkat, és hogy éreztessük másokkal, hogy mennyire fontosak nekünk. 

A KiwiSun is szeretné kifejezni a szeretetét irántad

Élvezd és érezd át ezt a remek érzést, tégy egy csodás gesztust, és ajándékozz a számodra legfontosabb embernek egy KiwiSun ajándékkártyát, akciós bérlettel feltöltve! Mivel számunkra is fontos, hogy olykor konkrét tettekbe, megfogható dolgokba öntsük azt a csodás érzést, így minden Valentin napi bérlethez egy 7 vagy 10 perces alkalmat adunk ajándékba. 

Legyen Neked is csodás heted! 
Válaszd a Kiwisun Valentin napi ajánlatát,  
link: https://www.kiwisun.hu/aktualis-akcioink.html 
és élvezzétek kedveseddel közösen a feltöltődés minden pillanatát! 

Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473