Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

A szoláriumozás titkai

szolárium használata

A szoláriumozás titkai

Manapság rengetegen járnak szoláriumba azért, hogy elérjék a kívánt csodás, barna bőrszínt, és hogy megpihenjenek, feltöltődjenek a szürke hétköznapok sodrásában. A szoláriumozás nem igényel semmiféle tudást, mégis jó, ha odafigyelsz néhány fontos momentumra, hogy a későbbiekben ne érjen meglepetés. Hogyan szolizz tehát megfelelően?

Nem árt, ha tudod, hogy a bőrtípusok melyik csoportjába tartozik a te bőröd

Az egyes és a kettes bőrtípussal rendelkezők a legvédtelenebbek, így számukra kifejezetten fontos, hogy odafigyeljenek a szoláriumozás idejére. Alapvetően minél világosabb a bőr tónusa, annál jobban oda kell figyelni a tudatos barnulás folyamatára. Ha nagyon világos a bőröd, óvatosan kezdd el a szolizást. Ne akarj már az első alkalomtól látványos barnulást elérni, mert a vége az lesz, hogy a bőröd bepirosodik, és hamar le is hámlik a felső réteg. A hármas és a négyes bőrtípusba tartozóknak könnyebb dolguk van. Számukra a legideálisabb a szoláriumozás lehetősége. Ők megfelelő odafigyeléssel könnyedén és gyorsabban elérhetik a kívánt barnaságot, de az ő esetükben sem szabad a szolizást túlzásba vinni. A legjobb, amit tehetsz, hogy utánaolvasol a konkrét bőrtípusoknak, és ha magadra ismersz valamely leírásnál, annak megfelelően osztod be a szoláriumban töltött idődet is. Ha bizonytalan vagy, kérd munkatársaink segítségét.

A szoláriumban használt krémek végtelen halmaza: melyiket használd, és miért jó, ha a szoligép hatásait krém használatával egészíted ki?

A szoláriumozás önmagában is barnító hatása is elég lehet a kívánt bőrszín eléréséhez. Aki még sosem próbálta ki a direkt erre a célra fejlesztett krémeket, az bizonyára nem is vágyik rá, hiszen nem tudja, mit veszít. Ezek a krémek ugyanis nem csak elősegítik a barnulás folyamatát, de táplálják, hidratálják is a bőrt. Védik a kiszáradástól és a kirepedezéstől, mindemellett tele vannak olyan vitaminokkal, amelyek által bőrünk szebb és simább lesz. 
Nagyon sokféle krém szolgálja már ki a szoláriumozók igényeit, ezért nehézkes lehet a számodra legmegfelelőbb termék kiválasztása. A mélybarnító krémek lassabban fejtik ki hatásukat, de ha folyamatosan alkalmazod őket minden szolizásnál, akkor hosszan tartó eredményre számíthatsz. A gyorsbarnító krémek igen látványos barnaságot kölcsönöznek bőrödnek, de hatásuk hamarabb elvész. Kérdés, hogy neked éppen melyik a fontosabb. Ha például az esti bulira szeretnéd elérni a kívánt kellemes, barna színt, akkor érdemesebb a gyorsbarnító krémek közül választanod. Ellenkező esetben, ha hosszabb távú, általános barnaságot szeretnél, válogass nyugodtan a mélybarnító krémek közül.


Milyen időközönként szolizz?

Havonta egy alkalom szoláriumozás általában nem elég ahhoz, hogy elérd a vágyott bőrszínt. A túlzásba vitt szolizás viszont ugyanúgy kényes téma. Aki túl sokat jár szoliba, annak a barnasága túlságosan természetellenessé válhat, és a „jóból is megárt a sok” közmondás ez esetben is megállja a helyét. Az ideális szoláriumozási időintervallum a heti 1-2 alkalom, ha kettő akkor lehetőleg ne egymás utáni napokra oszd be ezt a két napot. Ha ezt betartod, megőrizheted állandó barnaságodat, és heti egy-két alkalmad is lesz önmagad feltöltésére. A lényeg tehát, hogy ha betartod a fent felsorolt pontokat, biztosan nem érhet sem kellemetlenség, sem csalódás. 

Mindemellett érdemes olyan szolárium szalont választanod, ahol állandó újdonságokkal, jó kedvvel és szezonális akciókkal várnak. A KiwiSun szalonok bármelyikébe is térsz be, biztos lehetsz abban, hogy elégedett mosollyal és tökéletes barnasággal távozol majd tőlünk.  Itt meg is tudod nézni , hogy hol találod a hozzád legközelebb eső KiwiSun szoláriumot.

Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473