Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

A karácsony elengedhetetlen kellékei

gjjfhgjh
A karácsony elengedhetetlen kelléke többek között a: gyönyörű fények, kopogtatók a bejárati ajtón, gyertyák, fenyőágak, különböző füzérek és illatok. Ilyenkor mindenki elkezdi csinosítgatni a lakását és ez nem csak a léleknek tesz jót, de persze kinézetre sem utolsó szempont. Most mutatunk pár trükköt, hogy mivel tudod feldobni az otthonodat az ünnepekre. karácsony elengedhetetlen kelléke
Ragyogó gyertyák, mécsesek

Nagyon fel tudja dobni a lakást, ha esténként villany helyett gyertyával világítod be a nappalit. Hangulatos, sőt, ha illatos gyertyát veszel – például fahéjas almásat, vagy vaníliásat – még igazi karácsonyi illatot is tudsz varázsolni a fészkedbe. Gyönyörűek a felakaszthatós üveg, vagy kovácsoltvas mécsestartók is, ráadásul nagyon  biztonságosak is. Mert ugye arra nem árt ügyelni, hogy megfelelő helyen legyenek a gyertyák, ne tudjanak felborulni, illetve semmilyen gyúlékony anyag ne legyen a közelükben.

trteu

Ablakdekorációk

Klasszul néznek ki a különböző rajzok, minták az ablakon, főleg, ha foszforeszkáló festékkel rajzolod fel őket. Nappal magukba szívják a fényt és este, mikor már sötét van, ott világítanak majd az ablakodon. Meghitt és szívmelengető látvány. Karácsonyi sablonokat egyébként simán beszerezhetsz dekor boltokban, karácsonyfát, csillagokat, hópelyhet, de akár hóembert is festhetsz az üvegre. Tényleg csak a fantáziádra van bízva a dolog, na, meg persze, a kézügyességedre. Egyébként ha már üvegfestésnél tartunk, irtó jól mutat, ha befőttes üvegeket festesz meg, klassz dekoráció a sötétben. És ehhez semmilyen tehetség nem kell, egyszerűen csak fess apró pontokat az üvegre, ugye milyen szép?!

lél


Tündököljön a fal is

Vegyél beltéri égősort, tekerd fel koszorú alakba és rögzítsd pár helyen madzaggal/dróttal, hogy ne jöjjön szét. Ezután már fel is akaszthatod a falra és kész is. Az egyszínű füzér is jól mutat és azt se felejtsd el, hogy létezik hópehely, csillag, szív és gömb alakú égősor is és ilyentájt még akciósan is juthatsz hozzájuk. Mindegyik nagyon jól mutat a lakásban és persze, az sem baj, ha többet is beszerzel belőlük.

wer

Ünnepi teríték

Díszítsd fel az asztalodat is karácsony alkalmából. Válassz olyan színű szalvétát, asztalkendőt, terítőt, asztali díszt, amilyen színekben a karácsonyfád pompázik, így lesz teljes az összhatás. Tegyél az asztal közepére élő virágot – ettől nagyon üde lesz a kép, vagy esetleg fenyőágakkal is feldobhatod a látványt. Az ágakra tekerhetsz LED-es izzósort, olyat, ami elemmel működik. Tökéletes ünnepi dekoráció.

ünnepi

A kopogtató se maradjon le

Igaz, hogy ez nem a lakáson belül van, de elmaradhatatlan kelléke a karácsonynak. Készülhet friss fenyőágakból, de moha alapja is lehet. Egyébként a legjobb, ha te magad díszíted fel, alapokat bármelyik piacon, hipermarketben, vagy virágboltban is találsz. Köthetsz rá színes masnikat, ragaszthatsz rá csillogó gömböket, de pár rúd fahéj is nagyon fel tudja dobni, nem mellékesen csodás illatot is ad.

És végezetül, űzd el a fáradtságod

Ha úgy érzed, hogy kimerült vagy és a lakás díszítése helyett, inkább csak tévéznél és bekuckóznál a kanapédra, megértünk. Nekünk is nehezünkre esik a munka után még aktívkodni, de erre van egy remek tippünk! Dobd fel a hangulatodat egy kis fénnyel és kapcsolj ki pár percre valamelyik Kiwisun szoláriumban.  Ami még fontos, ezekben a gépekben, tuti, hogy nem pörkölődsz oda, hanem karibi barna leszel. Tényleg profi cucc! Szóval lazulj egy kicsit a szoliban, gyűjts erőt és hidd el, már pár perc „napozástól” is nagyon fel fogsz töltődni.

jghg
Impresszum   ÁSZF   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473