Nyitóoldal
 
Miért a KiwiSun?
 
Kiwisun szalonok
 
Gépeink
 
Áraink
 
Franchise csatlakozás

Zöld Bio Szolárium

Zöld Bio Szolárium

A BARNULÁS ÚJ KORSZAKA!

 

  ZÖLD BIO SZOLÁRIUM A TERMÉSZET EREJÉVEL!

      - KÍMÉLETES BARNÍT

   - JAVÍTJA A KÖZÉRZETET, ENERGETIZÁL

   - TERMÉSZETES ÉS RAGYOGÓ BŐRSZÍN

   - EGYENSÚLYBA HOZ

 

    PRÓBÁLD KI

 

ZÖLD SZÍNTERÁPIA

  Előfordul olykor, hogy erőtlennek és kedvetlennek érzed magad?

A színek alapvetően fontosak a test és a lélek számára és hangulatunkra, tudatunkra hatással vannak.

A színek energiák. Minden egyes színnek külön hullámhossza és frekvenciája van. Ennek következtében érezhetjük úgy, hogy nemcsak vizuálisan hat, hanem a bőrön keresztül tudatunkra is hatással van.

 

A zöld a szívcsakra, a szerelem, a lendület, a zsendülő, új élet, a magabiztosság, a termékenység, a remény és az egyensúly színe.

 

LEGYÉL VELÜNK MÉG VONZÓBB ÉS MÉG  EGÉSZSÉGESEBB !
Magyar szolárium lánc nyitott szalont Londonban

Megnyitotta első londoni üzletét a magyar KiwiSun nevű, szoláriumokat üzemeltető társaság.


A KiwiSun londoni üzletét örömmel fogadta mind "a kint élő mintegy 300 000 magyar, mind az angol felhasználók" – fogalmazott közleményében a cég, amely szerint terjeszkedésének azért van különös jelentősége, mert a saját, magyar gyártású gépeivel kíván megjelenni külföldön.

A 19 éve alapított magyar vállalkozás gyártóként kezdte, majd 2006-ban indította el franchise hálózatát, jelenleg Magyarországon 19 KiwiSun-szalon működik.

A londoni úgynevezett master-franchise vállalkozás szintén magyar kézben van. A KiwiSun szerint a brit fővárosban élő fiatal magyar vállalkozók ismerték fel a lehetőséget az ottani piacban "és úgy tűnik, nem fognak mellé, mert a megnyitás óta eltelt néhány hét alatt komoly angol befektetői érdeklődés mutatkozik újabb szalonok nyitása iránt" – olvasható a közleményben.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20130423_Magyar_szolariumlanc_nyitott_uzletet_Lond
Impresszum   Adatvédelmi nyilatkozat   1139 Budapest, Rozsnyai utca 11. Telefon/Fax: (06-1) 350-9371 Mobil: (06-70) 371-3473